TMC Tucson 10K signup sheet

Sunday, September 15, 2019

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (9/14) Running Shop Registration (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
Sheryl, Steve, Noemi, Craig, Tina,
FULL
Saturday (9/14) Running Shop Registration (second shift)
11:45-1:45 PM (2 hrs.)
Rachel, Caitlin, Sheryl, Steve, Justine,
FULL
Sunday (9/15) Set-up tents and tables at race site.
4:30-5:30 AM ( 1 hr.)
Caroline, Lauren, Cameron, Kim, Connie,
1
1
Sunday (9/15) Race morning registration
5:15-6:15 AM (1 hr.)
Steve, Sheryl, Kristin, Shirley, Darla, Doreen,
FULL
Sunday (9/15) Course monitors (parking lot near finish)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
Heather,
1
1
Sunday (9/15) water table team at mile 1.5
6:00-7:30 AM ( 1.5 hrs.)
Denise, Joey, Tina, Lauren, Kelsey, Shayanna,
FULL
Sunday (9/15) water table team at mile 4
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Steve, Danielle, Danielle, Danielle, Cameron,
1
1
Sunday (9/15) water table at finish area
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
theodore, Sarah,
FULL
Sunday (9/15) food table
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
Doreen, Bonnie,
FULL
Sunday (9/15) finisher's medals (first shift)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
Mark, Caroline, Josephine,
FULL
Sunday (9/15) finisher's medals (second shift)
8:00-9:00 AM (1 hr.)
Karen, Heather, Caroline,
FULL
Sunday (9/15) clean-up crew
9:30-10:00 AM (.5 hr.)
Steve, Sheryl, Justine, MERRY, Steve, Doreen,
FULL
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2019, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy