MTB Festival 4R Ranch 11.18-20.22 signup sheet

Deactivated

This signup sheet is not accepting new volunteers.
Please contact the event coordinator for further details.

4R Ranch Vineyards and Winery, 1473 County Road 477, Muenster, TX.
Schedule:
- 13 miles of beginner & intermediate trails
- ride skills clinics for all levels
- new bike demos from Rocky Mountain
- vendor expo
- racing
- great food, live music, daily raffles, a ride-in-movie, morning yoga, and more
- award-winning wine from the 4R Ranch winery

Show volunteers

What and when
Open
 
Set up-banners & directional signage
Friday 10am-1pm (3hrs)
Mike,
FULL
Set up-goodie bag assembly
Friday 11am-1pm (3hrs)
Brennan,
FULL
Setup
Friday 11am-12:30pm (1.5hrs)
Lex, Christy, Jeremy,
1
1
Check-in
Friday 1pm-4pm (3hrs)
Tim,
1
1
Check-in
Friday 4pm-7pm (3hrs)
Charles, leticia,
FULL
Merch sales
Friday 1pm-4pm (3hrs)
Claire,
1
1
Merch sales
Friday 4pm-7pm (3hrs)
Dai,
FULL
Check-in
Sat 9am-11am (2hrs)
Keith,
1
1
Check-in
Sat 11am-1pm (2hrs)
Cody, Janet, Janet,
FULL
Check-in
Sat 1pm-3pm (2hrs)
Stephanie, Justin, Hudson,
FULL
Check-in
Sat 3pm-5pm (2hrs)
clay, juneau,
1
1
Check-in
Sat 5pm-7pm (2hrs)
Cody,
FULL
Merch sales
Sat 9am-11am (2hrs)
Charles, Dirk,
FULL
Merch sales
Sat 11am-1pm (2hrs)
Justin, Dai,
FULL
Merch sales
Sat 1pm-3pm (2hrs)
juneau, Fred,
FULL
Merch sales
Sat 3pm-5pm (2hrs)
Justice, juneau,
FULL
Check-in
Sun 7am-10am (3hrs)
Claire, Dirk,
FULL
Check-in
Sun 10am-1pm (3hrs)
juneau, Mary,
FULL
Bike crossing road guard (Pro/Cat1/Master/SS)
Sun 8:45-11:45 (3hrs)
1
1
Bike crossing road guard (Juniors/Beg/All Ages)
Sun 11:15-1:45 (2.5hrs)
Dai,
FULL
Bike crossing road guard (Cat3/First Timers/Juniors)
Sun 12:15-1:45 (2hrs)
Dean,
FULL
Bike crossing road guard (Cat2/SS)
Sun 1:15-3:15 (2hrs)
1
1
Merch sales
Sun 10am-1pm (3hrs)
Claire,
1
1
Merch sales
Sun 1pm-4pm (3hrs)
juneau,
1
1
Tear down
Sun 5pm-6pm (1hr)
Mike, juneau, Ed,
2
2
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2023, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy