Scroll down to volunteer


2024 TMC Tucson 10k signup sheet

Sunday, September 8, 2024 staged at Pima Community College West

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (9/7) Running Shop Registration (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
Kevin B., Noemi M.,
2
2
Saturday (9/7) Running Shop Registration (second shift)
11:45-1:15 PM (1.5 hrs.)
Kevin B.,
3
3
Sunday (9/8) Set-up tents and tables at race site.
4:30-5:30 AM ( 1 hr.)
6
6
Sunday (9/8) Race morning registration
5:15-6:15 AM (1 hr.)
Kevin B., Connie L.,
4
4
Sunday (9/8) Course monitors (parking lot near finish)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
4
4
Sunday (9/8) water table team at mile 1.5
6:00-7:30 AM ( 1.5 hrs.)
4
4
Sunday (9/8) water table team at mile 4
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
4
4
Sunday (9/8) water and food table at finish area
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
2
2
Sunday (9/8) food table
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
2
2
Sunday (9/8) finisher's medals (first shift)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
1
1
Sunday (9/8) finisher's medals (second shift)
8:00-9:00 AM (1 hr.)
1
1
Sunday (9/8) clean-up crew
9:30-10:00 AM (.5 hr.)
6
6
Sunday (9/8) Food Trucks
6:00 - 9:00 AM
3
3
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2024, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy