2021GMTBiosphere2 signup sheet

Sunday, October 24, 2021, staged at Biosphere 2, in Oracle, AZ -- all volunteers receive free entry to Biosphere 2

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (10/23) Running Shop Registration (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
Rachel, Dave, Caroline,
1
1
Saturday (10/23) Running Shop Registration (second shift)
11:45-1:15 PM (1.5 hrs.)
Mary, Dave, Peter, Cornelia,
FULL
Sunday (10/24) Set-up tents and tables at race site.
5:00-6:00 AM ( 1 hr.)
Hal, Caroline, Kristin, Joshua,
2
2
Sunday (10/24) Race morning registration
6:00-7:00 AM (1 hr.)
Connie, Caroline, Karina, Joshua,
2
2
Sunday (10/24) Course monitors (parking lot near finish)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
2
2
Sunday (10/24) Course Monitor team at turnaround mile 4.5, near Hwy 77/Biosphere Rd
6:45 - 8:15 AM ( 1.5 hrs.)
Gary,
1
1
Sunday (10/24) Lead Bike Rider 5k
7:00-7:30 AM (.5 hr)
1
1
Sunday (10/24) Lead Bike Rider 15k
6:45-8:00 AM (1.25 hr)
Brenda,
FULL
Sunday (10/24) Course Monitor team at turnaround mile 6.5, on Madison RD
7:00 - 8:30 AM ( 1.5 hrs.)
2
2
Sunday (10/24) Water table team at mile 3.5/7.5
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Matthew, Nick,
4
4
Sunday (10/24) Water table team for 5k race
6:15-7:45 (1.5 hrs.)
Noemi,
3
3
Sunday (10/24) Water table at finish area
7:00-9:00 AM (2 hrs.)
David, Alex,
FULL
Sunday (10/24) Food table - setting out cookies, drinks, etc
7:30-9:30 AM (2 hrs.)
Elizabeth, Jamie,
FULL
Sunday (10/24) Finish Line Support
7:30-9:30 AM (2 hr.)
Alicia, Emily,
FULL
Sunday (10/24) Clean-up crew
10:00-10:30 AM (.5 hr.)
Hal, Mely, Dave, Ismael,
2
2
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2021, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy