Scroll down to volunteer


2022 TMC Tucson 10k signup sheet

Sunday, September 18, 2022, staged at Pima Community College West

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (9/17) Running Shop Registration (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
david, GARY, Amy, Dave,
FULL
Saturday (9/17) Running Shop Registration (second shift)
11:45-1:15 PM (1.5 hrs.)
Connie, Carole, Caroline,
1
1
Sunday (9/18) Set-up tents and tables at race site.
4:30-5:30 AM ( 1 hr.)
Dave, Caroline,
4
4
Sunday (9/18) Race morning registration
5:15-6:15 AM (1 hr.)
Connie, Marisa, Zeba, Mely,
2
2
Sunday (9/18) Course monitors (parking lot near finish)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
Brandon,
3
3
Sunday (9/18) water table team at mile 1.5
6:00-7:30 AM ( 1.5 hrs.)
Noemi, Evelyn,
2
2
Sunday (9/18)) water table team at mile 4
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Steve, Cliantha,
2
2
Sunday (9/18) water and food table at finish area
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
Katherine, Soo,
FULL
Sunday (9/18) food table
7:00-8:30 AM (1.5 hrs.)
Craig,
1
1
Sunday (9/18) finisher's medals (first shift)
7:00-8:00 AM (1 hr.)
Jeri,
FULL
Sunday (9/18) finisher's medals (second shift)
8:00-9:00 AM (1 hr.)
Nicole,
FULL
Sunday (9/18) clean-up crew
9:30-10:00 AM (.5 hr.)
Nicole, Dave, Brian,
3
3
Sunday (9/18) Food Trucks
6:00 - 9:00 AM
3
3
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2022, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy