Saguaro 2021 signup sheet

Monday, September 6, 2021 at Saguaro National Park, East

To sign up, select a row below

Show volunteers

What and when
Open
 
Saturday (Sept. 4) Registration at the Running Shop (first shift)
9:45-11:45 AM (2 hrs.)
cynthia, John C, Rachel, Midge, Dave,
FULL
Saturday (Sept. 4) Registration at the Running Shop (second shift)
11:45-1:45 PM (2 hrs.)
Connie, Lorraine “Morgan”, Judy, Mohammed, Caitlin,
FULL
Monday (Sept. 6) Set-up tents & tables
4:45-5:45 AM (1 hr.)
Hal, Mely, Monica, Thom, Caroline, Riva,
FULL
Monday (Sept. 6) Race Morning Packet Pick-up
5:00-6:30 AM (1.5 hrs.)
Whitney, Laurie, lauren, Connie, Karina, Mohammed,
FULL
Monday (Sept. 6) Manage Snack tables
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Suzanne, Jenny,
FULL
Monday (Sept. 6) Finish line water table
6:30-8:30 AM (2 hrs.)
Robin, Michael,
FULL
Monday (Sept. 6) Finisher Medals (first shift)
6:30-8:30 AM (1 hr.)
Lucinda, Laurie, Lia,
FULL
Monday (Sept. 6) Course Monitors 5K
6:15-7:00 AM (1 hr.)
Darla, Didi, Dayna,
FULL
Monday (Sept. 6) Clean-up crew
9:00-10:00 AM (1 hr.)
Hal, Mely, Dave, Midge, Cliff, Caroline,
FULL
Generated by VolunteerSignup.org © 2011 to 2021, VolunteerSignup.org | Help | FAQ | About | Terms and Conditions | Privacy Policy